Мiнська бiблiотека

На тлі трагедій-
Не що інше, як велика гра
В маленькому залі.

Обличчя тьмяніють навколо,
Під час паперових баталій
Виявляються тінями
Непідробно прості голоси.

Нездоланністю та нескутістю
Що нагадують плинність роси.

На північ від нас,
Наче символ буденності, знову вона -
Книгозбірня, з якої інколи пісня луна.


Рецензии