Кохання

Кохання це взаємна річ
І кожен хто цього не знає
Той хай мовчить і далі обіймає
Того хто в вічі дивиться й мовчить
Але лиш він кохає ці чарівні очі
Цю усмішку, що дарує йому шлях
Який проходить він й цінує ночі
В яких вони взаємно ніби в снах
Але життя така цікава річ
Що є ті хто цінує не любов
Для них твої всі почуття шалена мука
І не потрібна їм твоя любов
Бажаю успіху тим хто живе
Й не знає що таке кохання
Життя бентежить і в боки нас постійно б'є
Але шукай в житті своє
Тих хто цікавиться, що сталося за день
Хто доторкається тебе і каже, все буде добре
В житті ми можем й не знайти
Того хто дійсно нас кохає
Але ти завжди не біжи
Знай, ти знайдеш хоча б не зразу, а з роками
Так що хотів я вам розповісти
Любіть життя і тих хто завжди поруч
Та іноді на мить призупинись
Кохання твоє завжди з'явиться на мить
Ти головне спіймай його - не помились!!!


Рецензии