Чаша кохання

Як важко буває з тобою ругатись,
І жити в розлуці неначе в ярмі.
Я розумію не треба боятись,
Але і признатись не можу тобі.

Не можу сказати як сильно кохаю,
Як серденько плаче за тобою в ночі.
Як важко душа за тобою скучає,
Не може до серця підібрати ключі.

Бо різні у нас з тобою дороги,
І пізно уже міняти судьбу.
Ніколи не станеш на моєму порозі,
Не випєм з тобою ми чашу одну.

У кожного доля своя і свій час,
І дні невозвратні та милість є Божа.
Ти став найдорожчий та доля для нас,
З розлуки приготовила ложе!!!


Рецензии