В далекiй рiднiй сторонi... УКР

МЕНЕ ДАВНО ВЖЕ ВСI ЗАБУЛИ...


В далекiй рiднiй сторонi
Мене давно вже всi забули,
Не шлеш ти вiсточку менi,
Вiтри холоднi вже подули...

------------

I не мир, i не вiйна
В далекiй рiднiй сторонi.

7травня 2005р/17жовтня 2021р.


Рецензии