Вiд людей в очеретi ховалися

Від людей в очереті ховалися
І так солодко ми цілувалися...
Раптом пісню почув про ромашки
І впізнав ти голос Наташки.

Чи то долі так закортілося,
Щоб ви з нею знову зустрілися?
Випадковість, а може і ні...
Не віддам тебе в руки її.

Ми до ранку з тобою кохалися
І так пристрасно ми цілувалися,
Що від пестощів не втомилися
І росою прозорою вмилися.

Чи то долі так захотілося,
Щоб з тобою ми заручилися?
Випадковість, а може і ні...
Не віддам тебе в руки чужі!

Картинка з інтернету


Рецензии