C россиянами мы братья на века! Цитата из Facebook

Нехта моліцца на Расею,
Толькі яна ў яго ў галаве.
Дзе жывеш, ты, дзядзька, якія -
Продкі былі ў цябе?

Хто зьнішчаў тваіх дзедаў, прадзедаў?
Хто паліў твае хаты і дзетак у іх?
Але-ж хочацца зноў ім на сьнедак
Усё аддаць...
- Не! Няма больш дурных!


Рецензии