Жовтень-2021-2

У цвіті жовтому стоять усі дерева
а листя як лимонні маленькі частки
у жовтні осінь справжня королева
адже красиво втілює в життя казки...
А ранок на асфальті паморозь малює
на нього досі увагу не звертаємо
і дощова погода нас дуже не хвилює
але в душі ще літо бабине чекаємо...
І звісно сонце пригріє на останок
і через хмари буде цідитиме тепло
а потім зникне без зайвих обіцянок
немов від холода на небеса втекло...


Рецензии