Spot-covering Angel Ъ

Denno-& -нощно
Тебя представлял

Приписывая the manner
   what how you do walk , und
how  do you talk
to - me ?   or und - others

Бабушки слетаются  :
Наконец-то visited  us Борогодица    :
 've been waiting through out
6  hundred fifty years und 105 ночей  !

-  Слава Тебе ,  бесприкословная   !
 -  Сама по-себе - ни зднаю  kak добралась ,  thank so much kopeшdтnо  to  a Lord

   Бабки в платках велюровых :  -  Богородица  !
-  Жизнь пусть родится на марсе , how something they say - аt Tiraspol
 in rusian-talk means Triton  coe-friend of  Saturn    ?
   на всех цветках-астероидоff ъ  ,  including the  life-RNK  в залог  -  ведра , швабры , лосьон , порошоk     ,
  нерусских  любовниц

   Врачихи -  вчерась  с рынка  , с уборщиц ,  с базара бабы
 пошли на  -  парикмахерш
-  Как вас стричь - ?
-  Да как  in в NZ  - New Zeeland   Is  ,  в  последней стране of  Эko

-  Расценки поднялись , знаете  min. na   полтинниk   ?
-  I  know  ,   that i've been   mistrited , baby
     Let go start  to  continue   - ?

 .. . и Ты - идешь 
      twds the downtown
      юбчонкой влево-вправ
      помахивая , бодро

      Such never feelings inside
      i felt iт before , you got me been taken  so  higher                ?
     more and more ,  und more

                ~ You are an Angel of mine ( or - of  humble-a mind   ?   )

       Like i'm under Yours wings
      so much pleased -  und  in the
       way what you walk ,  und  in the
       manner you talk  !

       Much  like  in turn    I-You   .




 With many warm regards to  -  Mr.  M-Mann und R-Plants


Рецензии