Що ж ви

Що ж ви, любі українці,
Не плекали волю,
Занапастили країну
У ворожу долю?
Є ви ніби ворогами
В чужеземній раті,
Про історію забули,
Про бої завзяті...
Як боролись з ворогами,
Землю боронили,
У Велику Вітчизняну,
Як фашистів били?!
До ярма тільця златого
Вас пани запнули...
Про союз слов'ян-народів,
Любі, ви забули?
2017р


Рецензии