***

Як танцюють зорі? Розкажи..
Ближче -  хочу ближче, тільки підпусти.
Вечір на долоні, ти і я п'янкі,
Я питала в долі як тебе знайти..

Як знайти ту іскру, щоб без вороття?
Очі прямо в очі й  щастя як буття.
Ось я відчуваю дотик ніжних рук
І нащо ті зорі, якщо ти ось тут.


Рецензии