Гадание на листьях

НА РОМАШЦІ ГАДАТИ НЕ СТАНУ.
КРАЩЕ З ДЕРЕВА ГІЛКУ  ДІСТАНУ.
НЕ ЗІРВУ Я ЛИСТОК,ПОГОРТАЮ.
 ТАК СОБІ І ЙОМУ ПОГАДАЮ.
НА "ЛЮБЛЮ"  Я ЛИСТОК ПОМЕРЕЖУ,
БО ЗА ІНШИМИ ШВИДКО НЕ ВСТЕЖУ.
НУ А ПОТІМ - ДО ГІЛКИ ЩОКОЮ,
ТАК Я ДУШУ СВОЮ ЗАСПОКОЮ.
ЖОВТЕНЬ ДИВИТЬСЯ НА ВИТІВНИЦЮ,
ВІТРОМ ГОНИТЬ ЇЇ У СВІТЛИЦЮ.
БО ТАМ ДУЖЕ ЗА НЕЮ СУМУЮТЬ:
ДВА МУЖЧИНИ ВЕЧЕРЮ ГОТУЮТЬ.
ТО Ж НЕ ТРЕБА ДАРЕМНО ГАДАТИ.
ХТО ВІД ДОЛІ,ТОЙ БУДЕ КОХАТИ.


Рецензии