в йна, як скульптор

війна кладе печатку на обличчя

як скульптор ліпить щось не  за зразком.

проходить поруч мимолітне й вічне

і нерви скручує тугим клубком.

і відзеркалюється з довшим з часом

жадоба жити й сильне відчуття,

 що ти ідеш цим спорожнім класом

у коридор без думки вороття.

лишає в рисах наміри і мрії.

чиїсь в останнє сказані слова.

і споргади про тих жив, хто мріяв.

хоч я жива та наче,не жива.

війна кладе печатку на обличчя,

ти набуваєш нових рис.

коли скінчиться весь цей вишкіл,

то з пережитим вже змирись
2014


Рецензии