***

Злива-мряка нагодилась,
Бо прийшла її пора.
Мабуть, в небі десь з’явилась
Не залатана діра…

Вщент промокло все навколо:
І дерева, і кущі,
Йдуть по колу та по колу
Надокучливі дощі…

Мріям важко літачками
Поміж краплями літать,
От би взять - та й ниточками
В небі дірку залатать!

Нумо, Осінь! Час до справи!
В Сонця дозволу спитай
І промінчиком  яскравим
Небо вправно полатай!


Рецензии