А я тяп-ляп!..

І во готово

Я не знаю, с чево
День начать мне сегодня.
Бо а во ужэ хтось
Порубав ля мні й дрова ж.

І я вышов во двор.
І, ого, свете сонцэ?!
Да ты шо! Гэ но дошч
Покропыв мір наш сонный.

Я пошов до дывок…
Там, дэ, ох, всэ шовковэ!
Травы лынуть до ног.
Скосяны ж тожэ.

І за шо ны возьмёсь,
Всё так о, смырычковэ.
Ій я сів на пынёк.
Ны молюсь жэ на Ойца.

Хай жэ будэ в7 добр!
Божэ праведный, родный!
А там вот хтось пошов…
Озыраіця: шо то?..

Пэршый раз бачэ Ільдабаофа.
Ілі Эльф я вуж вроде?
Ну, то от:
Почытай Королёва.

С ладошку
Ёго кніжонка.
А він дэ?
Ву Коціку.

Ну, шо пышэ во шось вам.


Рецензии