Неба синь

Неба синь осінняя,
Наче павутиною,
Срібною тканиною
Сплетена з хмарин.

Хмари білосніжні
Неймовірно ніжні,
В золотім промінні
Просто дивовижні.

Променів намисто
Золотаве, чисте
Зігріває землю
І мою оселю.

Небо блідо-бежеве,
Наче те мереживо
Сивини століть
Куполом стоїть.

А під небом синім
Й сонечком осіннім
В крапельках роси
Бачу неба синь.

А панно осіннє
Персиково-синє
Зшите зі сплетіння
Квітів і насіння.

Листя ніжно вкрило
Землю до весни,
І пташині крила
Навівають сни...

А з дахів лунають
Співанки пташині,
Щастя всім бажають,
Долі Україні.

І лунають гімни
Серед хмар осінніх,
Радісні, весільні
Неба і землі.

І земля радіє
У небесних вежах
В святості одежах
Віри і надії.

Ллється щастя хвилею,
Джерелом хвали
За небес вінчання
Й рідної землі.

7-14.10.2021


Рецензии