Faded rainbow

Faded rainbow,
Sparkling light,
I was born
To die inside.

Who am I
Without you?
Lying eyes
Are clearly blue.

Swallow me
And throw away,
I'm alive,
But for one day.

Bring me flower
To my grave,
I'll be waiting,
Dear knave.

06.03.2020


Рецензии