Toamna

V;ntul diminea;a bate lent,
Printre cea;; nu r;zbate soarele,
;i ;ntre st;lpi pe linii de curent,
Micu;e vr;bii ;nc;lzesc picioarele.

Se tulbur; cu v;nt in bolt; norii,
Str;luce;te bruma la p;m;nt,
;ntr-un cerc se ;nt;lnesc pe cer cucorii,
In s;geat; r;nduri tot form;nd.

;nauri;i copacii jalnic amor;esc,
Pe iarb; ;mpletesc frumos uzorul,
Frunze galbene u;or se ;nv;rtesc,
C;z;nd la poale a;tern;nd covorul.

;i pic;turi c; s;mbura de vi;in;,
C;z;nd din cer se zbat tremur;tor,
De geamuri,de asfalt, acoperi;uri,
De-o inim; ce-i plin; cu amor...!


Рецензии
Poezii frumoase. Inspiratie si optimism!

Анатолий Пименов   18.10.2021 16:03     Заявить о нарушении
Multumiri de apreciere,si d-v succese.

Красный Рыцарь   28.10.2021 22:55   Заявить о нарушении