горит, горит?

Я...мужик! Дурной? Ну,да.
Классики,они же знали.
Мужику нужна...звезда,
чтобы в радости, в печали...
Видеть как... "горит,горит?"
Не рыбак? Да,нет.Володя.
В небесах душа парит,
тело по планете бродит...
Вроде,как у мужика
все.(Вот,в прошлом были ГОСТы)
На уме у дурака,
(кто бы мог подумать?) ...звезды.
--------------------------
ЯНКА КУПАЛА

Мужык

Што я мужык, усе тут знаюць,
I, як ёсць гэты свет вялiк,
З мяне смяюцца, пагарджаюць, —
     Бо я мужык, дурны мужык.

Чытаць, пісаць я не ўмею,
Не ходзіць гладка мой язык...
Бо толькі вечна ару, сею, —
     Бо я мужык, дурны мужык.
...............
.......
..
-----------------------------
https://youtu.be/lMPXAXcCHUc


Рецензии