Маленька масажистка

( Лізочці  Галдецькій присвячується )


Чудова масажистка
Росте у мами й тата,
Коли взялась за справу –
Для них було це святом.

Маленькі рученята
Взялися за роботу,
В розумних оченятах
Жевріла вся охота.

Та й види всіх масажів
Вивчати розпочала
І рухами своїми
Присутніх дивувала.

Росте батькам на славу
Надійна гідна зміна,
Що береться за спину
І навіть за коліна.

Цікавиться Лізуня,
Як правильно робити,
Складну масажну справу
Навчається любити.

У захваті від неї
Матусенька і тато,
Надій на свою доню
Кладуть вони багато.

І вірять, що їх доня
Сягне вершин і слави,
Якщо вже і сьогодні
Взялась вона до справи.

Відновить олімпійців
Та й іншим теж поможе,
Ще й вірять – все зуміє,
Все доня їхня зможе.

15.10.2021 р.


Рецензии