Десь там..

 Десь там, на далекій планеті,
 Якої нам звідси не видно, -
 Там люди щасливі й відверті,
 Закохані й трішечки дивні;

 Вони люблять сонце і дощик,
 Навчають хмаринки літати,
 Збирають промінчики в горщик,
 Щоб райдугу потім зіткати;

 Слова в них - коштовні перлини,
 Веселі вони й невгамовні,
 Закохані й трішечки дивні,
 І сяйва чарівного повні.


Рецензии