Будь благодарен маме

БУДЬ ВДЯЧНИЙ МАМІ
 

Коли твоя матуся постаріе,
І ти мудрішим станешь та дорослим,
Тоді життя ти зрозуміешь,
Подякуй мамі, за усі її докори, 

І все що ти колись любив, цінив,
Все, що колись сприймав за радість,
Тепер тобі, здавалося сумним,
Тобі тепер, не до парадів.

Коли-матусі милі, ясні, очі...
Не зможуть бачити так ясно як колись,
Коли натруджені матусі ноги,
Ходить не зможуть легко по землі,

Подай дитино мамі свою сильну руку,
Та проведи матусю рідну до кінця,
До самої останньої та смертної розлуки,
Аж доки, не закінчиться сльоза, 

Дай відповідь, коли вона спитає,
Коли говорить мама будь - уважний,
Все вислухай, бо може то останне, 
І не сприймай ії слова як покарання.
 
І навіть як вона тебе не зрозуміе,
Не гнівайся, скажи що все на добре,
Настане гіркий час, що все розвіе,
Матуся не пригорне, вже і не зігріе. 


Автор Широков А. А. 14.10.2021. г Киев Украина.


Рецензии