Вясна прыдзе на беларускай мове

Я сустрэў дзяўчыну ззянне прыгажосці якой
Зацьміла маю свядомасць
Я перабіраў струны і прымусіў сябе паверыць
Што ўсё ў нас атрымаецца
Я ведаў што думкі матэрыялізуюцца
- заплюснуў вочы і толькі ўяўлял сабе.
Як раптам я прачнуўся абдымаючы яе
А яна спакойна ўсміхалася

Вясна прыдзе.
  Як першае прызнанне ў пачуццях.
Надыдзе ноч.
  Не трэба слоў-для пацалункаў вусны.
І мы зліемся.
Я веру Дробка!
 Быццам кроплі ў акіяне.
Уся справа ў сапраўднасці нашых жаданняў

Мы з’ехаліся зняўшы дом на ўскраіне прыватнага сэктара цэнтра горада
Вядома я не разумеў тады
Як шмат цяжкасцяў надыдзе прайсці
Прыцягваючы яе сакрэтнымі намерамі
Каб зліліся як дзве кроплі неразлучныя
Я паўтараў: Што с часам усё адбудзецца.
Усяго толькі трэба счасцю адпавядаць.
А думкі што жыць цяжка - прэч!
2016
 


Рецензии