Нуланд прислали

Нуланд Вику к нам прислали.
А затем и Гэмбл Хедли...
Ум найдёте там едва ли.
Болтовня их — ну не бред ли?

....

Nuland Vika was sent to us.
And then Gamble Hadley...
You'll hardly find a mind there.
Their chatter — well, isn't it nonsense?


Рецензии