Ще не змерзла укра на

      

Ще не змерзла Україна, цокотить зубами.
Якщо Путін не дасть газу будем жебраками.
За Європу ми стояли і кістьми лягали
А тепер у росіян купуємо сало.

Щоб не змерзли українці треба раду дати
Доведеться «любі друзі» знову пострибати
Як стрибали на майдані , і волати гімна
«Москаляку на гілляку» й «Слава Україні»

Вже синоптики прогнози надають тривожні
Насуваються циклони, тяжко незалежній.
В ситуації, що склалась, ви повинні  самі
Доведеться грітися мабуть кізяками.

А іще, як у блокаду, все підряд палити
Бо залишаться без тепла старики та діти.
Без вугілля і без газу схолонуть оселі
Як цей холод подолати  у містах і селах?

Підприємства можуть стати, заклади лікарні
Хто за цей масовий злочин понесе карання?
Хто із винних можновладців попаде за грати?
Ну а може нема винних. Лишається мовчати.      

Можна плекати надію  - Захід допоможе,
Але те, що є насправді  - це ніяк не схоже.
Не спішать на поміч «друзі», бо немає зиску
У них «мудра Україна» у чорному списку.

А якщо допомагають, то не безкоштовно
За непотріб західнянський збагатіти можна
Україні все приймає за високу ціну
Ну не стане рятувати Захід Україну.

Українській владі хутко домовлятись  треба
Краще тримати синицю, ніж лелеку в небі.
Якщо це не допоможе - вирішайте самі
Чи потрібно слати владу до бісової мами?



P.S.  А где на стих  рецензия твоя?
ЕЕ с надеждой ожидаю я.


Рецензии
Суть интересная. Местами ударения не совпадают. А посыл правильный.

Пётр Тютюнник   14.03.2024 10:33     Заявить о нарушении