С1льский учитель

Він живе у селі,
Має внуків,правнуку,
Тільки жінка на небі,
Серце крає розлука

Діти поруч живуть,
Та без мами сумують,
І не тільки в свята,
Всі до батька прямують

Батько ще хоч куди,
Він веселої вдачі,
Господарство веде,
Нехай заздрять ледачі

Був пілотом колись,
Наче сам Кожедуб,
Та травмований був,
Не пізнав мідних труб

В Запоріжжі зустріли,
Наче він побратим,
Комсомол"Комунара",
Попрямує за ним

Далі в школі работа,
В ній як в річці тонув,
Став директорм школи,
Ще і рік не минув

Там дружину зустрів,
Вона вчитель від Бога,
Їх Кохання вінчало,
На шасливу дорогу

Як лелеки жили,
Діток правді навчали,
Все було у житті,
І тріумф,і печалі

У громаді села,
Став директор главою,
А дружина забрала,
Естафету з собою

Голова у сільраді,
Та директорка школи,
Лебединую пару,
Не забудуть ніколи

Він живе на селі,
Вікна в хаті як очі,
Ветеран не старіє,
Для дітей жити хоче

Міцного йому здорв"я-
  від щирого серця,
 на згадку про відпочинок
у "Солоному лимані"
 жовтень 2021 року
 


Рецензии
СашкО* Всіх майданУто-бандЄрніх
поздравляю с закріттям в Дніпро металлурго-завода*
Дальше-лучше с укро-фаш-хУнто-влАДой-ZZрАДой*

Серж Фико   01.01.2022 21:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.