Я дякую тобi, Солдате

Я дякую тобі, Солдате,
За тихий сон у мирному бутті.
І те, що не проторюють за грати,
Так само я завдячую тобі.

Навала ворога триває кілька років,
Несамовито б'ється весь народ.
Але Твої, ті відчайдушні кроки
Знов врятували України цілий род.

Сьогодні свято - день для шанування
Захисників чарівної землі.
А ще це привід - привід для єднання
За те, що ви зуміли та змогли.

Тримати оборону, йти в атаку,
На рівних битися із ворогом своїм.
Як древні воїни, Хмельницького Козаки,
Ви Неньку нашу чемно боронить.

Я вчусь та граю, шаную маму й тата
І вірю - на оновленій землі
Не стане ворога, не стане супостата
Тому що втримали, тому що ви змогли.

Я дякую тобі, Солдате!
За тихий сон у мирному бутті.
Він є такий, і поруч мамо й тато...
За це я щиро дякую Тобі...

Тризуб - величний, наш Прапор - війся!
Тобі наказ мій - воїна з АТО :
Живи спокійно і нічого не бійся.
І буде мир, мы боремось за то!

Хоч ворог тисне - тримаєм оборону,
“Ответка” наша нищить ворогів.
Ми незалежні, вільні і без трону
Захистимо країну, жодних зайвих слів.


Рецензии