Укр. 1з циклу шк1льних рок1в 4

Ідуть дощі, пливуть тумани,
холодна осінь за вікном
і вже зима не за горами,
а наша школа за селом.

Земля розкисла на дорозі
там не проїхати, не йти,
а ми йдемо по лісосмузі
перетинаємо версти.

Намокла шапка та куфайка,
намокли чоботи старі,
лише надія на  " буржуйку "
що нас зігріє від дощів.

Ось так ходили ми до школи
і навесні й осінні дні,
така нас доля всіх спіткала,
що не побачиш і в ві сні.


Рецензии