Жовтнева сльота

Парфум. Гребінець.
Мереживна сукня.
Келихи. Ми навіть не пили
Іще з цих сузір'їв.
Південних? Північних?
Вони ще там? Подивись-но!
Жовтнева сльота.
Пасує настрою.
За два місяці -
Рік. Роковини?
Коли ти написав.
Дивно. Дивовижно.
Затенькало серце.
Знало бо, це - вирок.
Початок і кінець.
Грудневе тепло оманливе.
Була ожеледиця.
А ми йшли й сміялись.
Спізнилося сонце.
Все запізніле - вирок.
Янгол на хмарці
Посміхатиметься.
Пил з хмаринок
Зчищай, будь ласка.
Дівча пір'їнки ловитиме.
В іншій реальності.
І тенькає серце.


Рецензии