Добрий ранок

Добрий ранок.
Слова та музика Назарий Феодосиадис

Я сьогодні на роботу не піду.
Із суботи по неділю, я в раю.
Бо сьогодні банний день,
День весілля, день пісень
І сьогодні в мене, просто гарний день.

Приспів:
Добрий ранок хлопчаки, добрий ранок вам дядьки,
Добрий ранок, мамі з татом та сестрі.
Добрий ранок тим хто спить, хто в колисочці лежить,
Добрий ранок усім людям, хто не спить.

Сонце світить у віконце, сніг блищить.
Місяць березень на вулиці стоїть.
Каже, вже прийшла весна,
Місяць лютий провела.
Гарний день дарує матінко весна.

Я сьогодні на роботу не піду.
Бо сьогодні каву з друзями я п’ю.
П’ю за тих, хто хліб пече,
Хто лікує, хто живе.
П’ю за тих, хто нашу Землю береже.

Приспів.


Рецензии