Теплий дом

Красень стоїть на природі,
Тихий та лагідний дім,
Квіти навколо в нагоді,
З ним не страшні грози й грім.

Люди у повній безпеці,
Гріють турбота й любов.
Мов у надійній фортеці,
В світі розкішних умов.

Дім для літніх людей,
Літо - це радісне слово.
Дім для мудрих людей
Все розуміє чудово.
Дім привітних людей -
Чай та душевна розмова.
Він випромінює світ та добро,
Скрізь сивини  серебро.

Радість життя хай триває,
Рішення дуже просте:
Щиро душа заспіває -
Молоді фору дасте.

Сильними будьте, тримайтесь,
Сонцю радійте весь час,
Завжди життю посміхайтесь.
Прикладом будьте для нас

Дім для літніх людей,
Літо - це радісне слово.
Дім для мудрих людей
Все розуміє чудово.
Дім привітних людей -
Чай та душевна розмова.
Він випромінює світ та добро,
Скрізь сивини  серебро.


Рецензии