Жiноче щастя з кольором краси

( Відповідь №2 на коментар Стефанії Терпеливець до вірша "ЖІНОЧЕ ЩАСТЯ")

Жіноче щастя з кольором краси…
Про нього мріє завжди кожна жінка.
На ньому щоб – краплиночки роси,
Бо кожна з них – нечитана сторінка.

Якщо у щастя кольори внести
І вплести стрічки з назвою КОХАННЯ,
Його ніщо не зможе віднести,
Й забуде жінка про усі страждання.

Та й що б в жіноче щастя не вплітав,
Воно повинно пахнути любов’ю.
Щоб чародій коханий завітав,
І щастям чудо-скриньку я наповню.

Леліяти його, немов дитя,
І берегти, немов зіницю ока,
Без нього є безколірним життя,
Без нього жінка завжди одинока.

І щоб ніхто розрушити не смів
Жіноче щастя, мов з піску будинок,
Щоб щастям володіти кожен вмів
І одягати замість намистинок.

В жіночім щасті потонуть в житті,
Немов з коханим, завжди вальсувати,
Ніщо нехай не стане на путі,
Неначе скарб, його оберігати.

13.10.2021 р.


Рецензии