***

У ранніх росах стынуць ногі,
Гоняць статак пастухі.
І над вёскай шчыра звоняць
З першым промнем пятухі.

З печы дым у комін цягне
Водар хлеба і бліноў…
Памяць так пляце карункі
З маіх мараў, маіх снроў.


Рецензии