Мое дитинство

Моє босоноге дитинство
У росах некошених трав
У спогади, наче намисто,
Мені теплий вітер прислав.

Мій дім, дорога моя хата
В далекім забутім селі,
Усміхнені батько і мати,
Духмяний пиріг на столі.

В полях оксамитове жито,
Волошкове море в хлібах,
Веселе, безклопітне літо
І радість в дитячих очах.

Затишний ставок і акацій
Квітучий, хвилюючий гай...
Немовби зійшов з ілюстрацій
Дитинства спокусливий рай...


Рецензии