01. 11. 20

Всі відчуття як загострене лезо
Знаєш хто свій, і від кого йде деза.
Шкірою ловиш його ніжний дотик
Млієш і тягнешся ніби ти котик
Перевертаєш світогляд як треба
Знизу земля, а вгорі буде небо
Фарби береш і малюєш світанок
Ніби для тебе настав новий ранок
Очі розплющиш щоб світ увібрати
З посмішки променів трохи додати
Перегортаєш роки як сторінки
Все не читаєш, а тільки картинки
Думаєш знаєш що треба робити
Щоби щасливою довго прожити
Є тут і зараз, а інше не треба
Щастя у тому, що в тебе є небо)

01.11.20


Рецензии