Алерг я-3

В тебе плани й дівчата по списку,
Й в голові - думки, як у хана,
Як в потоці очей та цицьок,
Не грузитись імям коханки.
Ти не просто - смакуєш кращих,
Ти живеш ідеєю фікс,
Як зробити з дівок пропащих -
Довгоногих й чарівних міс.
Тратиш час - на типаж та кастинг,
Відбираєш з напівпридатних -
Кращих ****ей прекрасну касту -
Яких можна покрити матом.
В формуванні образу жінки -
Ти як майстер - знавець свого діла,
І за рік з непутящої дівки, -
Афродіта виходить з піни.

О, майстер, о, скульптор,
Жіночої долі,
Як в танці із трупом -
Вершиш й чудотвориш...
Скажи тільки звідки
В порожньому мозку -
Зявилась, як зірка -
В журнальнім кіоску.
Беззвучна ідея,
Подібна наказу -
Зробить з Дульсінеї
Царицю оргазму.

О, майстер, о, скульптор
Жіночої долі -
Ти сковуєш в пута
І душу неволиш.
Твій постріл у скроню
Завжди дуже точний,
Красуня в полоні -
У звихнених зодчих.
Ти в праві - ліпити
З брудної рабині,
Цепами сповиту,
Невільну Богиню.

Ти складаєш тілами пазли,
І будуєш - стіну лабіринту,
Щоб до хмар піраміда знялася,
Дотягнувшись вістрям до блакиті.
Утрамбовуєш череп і кості,
І на них - ставиш нові блоки,
Добираєш красунь по зросту
Без уявлень, чи буде толк з них.
Вони ходять рівненько-рівно,
Одягають - речі по моді,
Та на них не впливають зміни -
Вони їм, очевидно, шкодять.
В формуванні образу жінки,
Перебрав понад сотню моделей,
Та виходить - весело й гірко,
І самотньо в холодній постелі.


Рецензии