Так хочеться вид осени сховатись. укр

Так хочеться від осені сховатись,
Сховатись від її очей...
Буйніють квітом кольорові айстри,
Кружляє листя в темряві ночей...

І, знов, твоя присутність невловима...
Куди ж подіти відстані і час,
Коли ця осінь, дивна і вродлива,
Мені,щомить,нагадує про нас?


Рецензии