Дзецям

Не хававйце свае душы
Ад бяды чужой
І з удзячнасцю прымайце
Клопат, непакой.

Памагайце добрым словам,
Верце у дабро
Хай не згасне ў вашым сэрцы
Шчырасці святло.

Не шкадуйце сваіх сіл вы,
Не шкадуйце час.
І тады на свеце гэтым
Будуць помніць вас.


Рецензии