Ёсць у сталiцы маладзiцы...

Ёсць у сталіцы маладзіцы,
З якімі можна падзяліцца,
З якімі можна памаліцца,
З якімі можна падзівіцца
Са спеваў жаўрука, шпака,
Ёсць у сталіцы маладзіцы,
З якімі можна прычасціцца
Да вершаванага радка.


Рецензии