Сумненько

…Апокаліпсис лідер віщує,
Де не з’явиться – всюди біда.
Він і бреше, і маніпулює,
І у цьому не має стида.
Захищається дуже завзято,
Бо вже скоїв чимало дурниць -
Постріляє усіх з автомата,
Хто посміє не падати ниць.
Він забрьохався брудом, мов паця,
Тож в маєтку себе береже –
Охорони нагнав, наче яйця
Не прості в нього, а Фаберже!
Та не зможе там вічно сидіти,
Доведеться виходити в світ.
І за все, що устиг натворити,
Дасть Судді справедливому звіт…

12.10.2021 року


Рецензии