Момент

                Болгарский
                Природа


                М О М Е Н Т

                Непоканен,
                дрипав пропълзя
                облак дъждогрив.
                Избоботи,
                тъмен-потъмня,
                огнен лък изви...

                Духна вятър.
                Слънцето изгря
                и дъга небесна засия.

                Ана  Величкова


Рецензии