Золотоноша

Є на Вкраїні сонячне місто,
Там де каштани цвітуть,
Де із кульбабок, жовті віночки
Юні дівчата плетуть...
Пахне бузок коло хати,
В небі блакитнім ключі,
Знов повернулись лелеки
В теплі весняні краї...

Приспів:
Золотоноша, Золотоноша,
Сонячне місто моє,
Квітни садами, слався хлібами,
Рідне містечко моє.

Мати вплітала стрічечку туго
В коси русяві мої.
Тут пролетіло дитинство,
Тут пройшли юності дні...
Тут ми з тобою зустрілись,
Тут наші долі зійшлись,
На рушнику вишиванім
У вірності ми поклялись...

Приспів:

Золотоноша,  Золотоноша,
Сонячне місто моє,
Квітни садами, слався хлібами,
Рідне містечко моє.

Посмішка щира, матусі
І чорнобривців поля,
Де б не була, за тобою сумую,
Золотоноша моя...
Сонечко світе ласкаво,
Травами вкрилась земля,
Де б я не був за тобою сумую,
Золотоноша моя...

Приспів:
Золотоноша, Золотоноша,
Сонячне місто моє,
Квітни садами, слався хлібами,
Рідне містечко моє...

Картинка з інтернету


Рецензии