ЗАРЯ И Я

  ЧОМУ НА МЕНЕ ДИВИТЬСЯ ЗОРЯ?
МЕНЕ ОДНУ  СПІТКАЛА ЗВІДТІЛЯ?
ЗАКРИЮСЬ СОРОМЛИВО ВІД ЦІКАВИХ-
І ВЖЕ НЕ БУДЕ ПОГЛЯДІВ ЛУКАВИХ.

ВОНА ВСЕ БАЧИТЬ НА ЗЕМЛІ ЗДАЛЯ.
ВСЮ НІЧ ПО НЕБУ  В САМОТІ ГУЛЯ.
ДО МЕНЕ ЛИНУЧИ , ЗОРЯ СІЯЄ.
МОЖЛИВО,ПОСМІШКУ МОЮ КОХАЄ?

НАТОПТАНІ МОЛИТВАМИ СЛІДИ.
ДЕ Я БЛУКАЮ,ТАМ ТЕПЕР І ТИ..
А НЕБО НЕОЗОРЕ І БЕЗКРАЄ.
ВОНО КОХАННЯ НАШЕ ЗБЕРІГАЄ.


Рецензии