Укр. На кров1

Той робе бізнес на крові,
той на людському поті,
той краде землю трударів
радіє цій роботі.

А той поглядує з гори
холодним хижим оком,
собі вписати всі двори
із потаємним строком.

В того палаци за кордоном
записані на брата,
а той іде в розріз з законом
хизується із свата.

Той відслідковує офшори
на островах Британських,
а в того свої прокурори
по крові протестанській.


Рецензии