Стрибок у темряву

Чи стрибати з моста, чи ставати тінню -
то не вибір, ні-ні… то проста забава…
то звичайна гра у своє спасіння…
то давно забута в фаст-фудах страва…

то блаженство не вбитої біллю мрії…
то твоя самостійність - пуста і хижа…
то записані кров’ю людей події…
то із споминів білих червона жижа…

то моє лихоліття окрай суспільства…
то чужі намагання дійти до суті…
то освячене кимось з богів насильство…
то свобода і воля у жах закуті…

то ниток непрозорих лихе сплетіння…
то залякане ліве, що ріже справа…
Бо ж стрибати з моста, чи ставати тінню -
то не вибір, ні-ні… то проста забава…


Рецензии