льОняний квас

- [ ]               
- У мене зараз є одне бажання,
- Підслухати всі мрії частоти,
- Тієї ,що висвітлює кохання,
- У скрипках вітру, колиханнях,
- Та запаху морів, що тії  струни рвуть,
Стихій нейздізненне бажання–
Щоб ви їх чули, чули тут!
А як прийде до вас прозріння,
Найперше подивіться в Небо!
Бо там живе така краса!
Облатки там буяють міжокриллям,
А облачки такім своїм беруть,
там ніби створене нове подвір‘я
Багато звірів заказкових там живуть…

Слони рожеві в танці з осикою,
А носороги пьють льоняний квас,
Там все чудово , набагато ширше,
І там у тому світі, ми знаємо все все про вас,
Тому беріть свої бажання,
Та сміло відправляйте нам,
- Нічого в світі не береться,
- Того, що траплено Богам.

                                02.03.2021


Рецензии