Алерг я-2

Твої чорні очі, як гудзички,
Ти мене своїм поглядом сверлиш,
Може, зміниш платівку чи музику,
Яка діє обом на нерви.
Може, глянеш чорними дзеньками,
І побачиш більш, ніж невдаху,
А не будеш словами-обценьками,
Витягати із серця цвяхи.
Може, включиш свою галактику,
В черепній засохлій коробці,
І зіставиш факти із фактами,
Чергового з колишнім хлопцем.
Може, станеш-таки по каплі,
Відміряти слова по смислу,
А то труби можуть прорвати -
Не діждавшись, у скронях тиску.

Не заливай мені, я знаю ціну,
Твоєму європейському ремонту,
Не заливай, в квартирі мокрі стіни,
Набрякли розпальцовкою і понтом.
Не заливай мені, я по коліна
Ходжу по кубометрах водотоків,
Не заливай, - збиваючи у піну,
Слова, що відригає скромний ротик.
Не заливай мені, мій піджачок,
Не скаже ні про що - лишень про гроші.
Не заливай, мені зливний бачок,
Розкаже, яка ти - одна хороша.

Твої очі - надто упевнені,
Розкадровують світ на картинки,
Ти у рамки зловила химеру -
Пригвоздивши гвіздком до стінки.
Може, візьмеш до рук мухобійку,
І на плазмі прибєш пару мух,
Бо вони налітають постійно
На одну із найбільших куп.
Може, замість нудних серіалів,
Перейдеш на нудні телешоу,
Щоб ночами не нудіти в спальні,
В мріях про нереальну любов.
Може, станеш-таки прислухатись
До несказаних пошепки слів,
А то труби можуть прорвати -
І залити за пять поверхів.

Не заливай мені, я знаю ціну,
Твоєму європейському ремонту,
Не заливай, в квартирі мокрі стіни,
Набрякли розпальцовкою і понтом.
Не заливай мені, я по коліна
Ходжу по кубометрах водотоків,
Не заливай, - збиваючи у піну,
Слова, що відригає скромний ротик.
Не заливай мені, мій піджачок,
Не скаже ні про що - лишень про гроші.
Не заливай, мені зливний бачок,
Розкаже, яка ти - одна хороша.

 


Рецензии