У нядзелю

У нядзелю увечары на полi скакау!!!
Маладзiцу Вольную цудам сустрэу там!
А калючкi шэрыя не даюць прайсцi!
Дзе мая каса ?сена б пакасiу!

Можа мне вярнуцца?Конь стау на дыбкi!
Давялось у калючках час мне правесцi!
Дзе та,дзе та там скошана трава
Тут цiкава увечары,кругам Галава..

Не патрэбен мне той круты бiзун,
Але у калючках шэрых час я правяду!
Конi тут свабодныя,аброць над сядлом!
А iшлi удваiх пешшу,пешшу у дом...


Рецензии