Мы не знаем

 
                Болгарский
                Мир и Люди


                НЕ  ЗНАЕМ

                В кой път
                сме тласнати
                още не знаем.
                Млади и стари сме
                пред изпитание.
                Какво ни готвят
                няма да кажат
                тези, които
                дърпат конците.
                Дано душите ни
                да не премажат
                шепата властни
                ненаситници!

                Ана  Величкова               


Рецензии