Самотны кот

Самотны кот…
Каго чакае?
Дзе гаспадар?
Ці ведае, ці знае,
Што без яго, гаспадара,
Ў ката
Не ладзіцца ні сон і ні работа –
Адна самота…


Фото: Евгений Колчев (Республика Беларусь), опубликовано в Facebook 09.10.2021 


Рецензии