Залиште мене у журбi

Залиште мене у журбі,
У смутку, у спокої, в спогляданні.
Не можу я бути в юрбі,
Не можу забути кохання.
Залиште мене у журбі...

У місті містичних пригод,
У місті трагічних історій
Я чую, як стогне народ,
Як він помирає в агонії.
У місті містичних пригод...

А ви не звертайте на це
Увагу. Співайте, танцюйте!
Ховаючи очі й лице,
Крізь сльози та смуток жартуйте!
Та ви не зважайте на це...


Рецензии